IKH

IKH jälleenmyyjäsi

Wikro Tools Pietarsaaressa on paikallinen jälleenmyyjäsi. Meillä on iso osa IKH:n valikomasta varastossa ja erikoistilaukset saat nopeasti ja kätevästi viikkotoimituksiemme kautta IKH:lta. Lisäksi IKH Verkkokaupan kautta voit myös tilata tuotteita kellon ympäri ja toimitukset hoidetaan joko postilla lähimpään postipisteelle (toimituskulut alk. 6,90 €), postin kotiinkuljetuksella ovelle (alk. 12,80 €) tai voit hakea tilatut tuotteet suoraan meiltä ilman toimituskuluja (nouto myymälästä 0,00 €). Lue lisää IKH Verkkokaupan toimitustavoista täällä ja löydä sopivin sinulle.
 

Voit myös helposti tehdä ostoksia traktoriisi. Laaja valikoima suoraan hyllyltä tai soita ja ilmoita tilausksesi meille tai tilaa netistä niin tilaus saapuu IKH:lta suoraan meille Pietarsaareen ja voit noutaa osat, kun se sinulle sopii.

IKH Työkalut: Luotettavat merkit, laatu ja asiakaskeskeinen palvelu sekä kuluttajille että ammattilaisille. Työkaluvalikoimaan kuuluu eri tuoteryhmiä, kuten käsi- ja sähkötyökalut, paineilmalaitteet, puun- ja metallintyöstö, venetarvikkeet, puutarhatuotteet ja kiinnitystarvikkeet. Katso lisää tuoteluettelostamme ja mainoslehdistämme Extra, Specialist ja Kuvasto. Lue lisää täältä!

IKH Traktorin varaosat: Traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin erikoistunut jälleenmyyjäverkostomme toimii. Useimmat varaosien tuotemerkit ovat kansainvälisesti tunnustettuja mikä yhdessä ammattitaitoisen kauppiasverkoston kanssa on nostanut varaosaketjun yhdeksi merkittävimmistä traktorien varaosien myyjistä Suomessa. Lue lisää täältä!

IKH Tarvikkeet: Varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien ja peräkärryjen osia myyntiin erikoistunut osasto, sähkötarvikkeet löytyy myös. Lue lisää täältä!

IKH Työasut & suojaimet: IKH tarjoaa monipuolisen valikoiman säädösten mukaisia työasuja ja suojaimia eri alojen ammatteihin sekä harrastamiseen. Panostus asianmukaisiin työasuihin ja riittävään, työkohteen mukaiseen suojaukseen on tärkeä osa turvallisen työympäristön luomista ja työkyvyn ylläpitämistä. Työvaatepuolella luotamme v. 2010 parhaaksi ja innovatiivisimmaksi työvaatevalmistajaksi Euroopassa valitun tanskalaisen Mascotin tuotteisiin. IKH:n oman suojainmerkin Patronin tuotteista löytyy työvaatemalliston ja käsineiden lisäksi tuotteet henkilökohtaiseen kuulon-, silmien- ja hengityksen suojaukseen. Valikoimastamme löytyvät myös mm. tuotemerkit Sievi, 3M, JSP, MSA ja Climax. Lue lisää täältä! 

Wikro Tools - Paikallinen IKH jälleenmyyjäsi!

ww.ikh.fi

Lue IKH-uutuudet täältä!